Algemene Ledenvergadering

geplaatst in: Algemene Ledenvergadering | 0

Dinsdag 16 februari 2016, bij de Ster in oud Borne.

Het werd een gezellige avond; met koffie en iets lekkers zijn we gestart en zijn de vorige notulen en de agendapunten doorgenomen. Het tweede gedeelte van deze avond werd verzorgd door vrijwilligers van de Leendert Vriel Stichting. Iedereen heeft kunnen horen van de twee dames dat het van groot belang kan zijn om in de laatste fase van een leven een beroep te kunnen doen op deze stichting. Hun gedrevenheid en passie voor dit vrijwilligerswerk kwam heel sterk naar voren in de verhalen die ze vertelden. Na afloop was er nog de mogelijkheid om aan de stamtafel een drankje te nuttigen met een hapje. Ik vond het een leuke avond waarin we ook nog even de mogelijkheid bespraken om een bijdrage aan twee goede doelen in Borne te schenken. MEE-reizen en de Ster; beiden zullen deze bijdrage besteden aan een goed initiatief voor mensen met een beperking. De “deelnemers” van de Ster zullen van het bedrag een gezellige middag of avond uitgaan. Allemaal heel hartelijk bedankt namens mijzelf en de deelnemers van de Ster.