Metamorfose bij Deterd Mode

geplaatst in: Bedrijfsbezoek, Geen categorie | 0

bvib-deterdEen metamorfose, dát stond er donderdag 15 september op de agenda. Hoe leuk! Anja (Deterd Mode), Demelza (Beautysalon Borne) en Silke (Sil's Beautysalon) hadden de eer deze leuke avond vorm te geven. Vrouwen die het leuk vonden een keer een metamorfose te ondergaan, konden zich van te voren opgeven. Hieruit werden vervolgens drie enthousiastelingen gekozen: Cindy Koehorst, Anoukh van Baggum en Roelien Fogarin. Een week voor de daadwerkelijke metamorfoseavond zijn Cindy, Anoukh en Roelien geknipt, gekleurd en geföhnd bij Demelza in de salon. Ook zijn hier 'before' foto's gemaakt, want deze mogen bij een metamorfose natuurlijk niet ontbreken!

De bijeenkomst van 15 september begon voor de vrouwen van de metamorfose al midden op de middag. Bij Beautysalon Borne werden de haren gestyled en Demelza verzorgde de nagels. Silke ontfermde zich over de make-up. Om 18.00 uur begon ook voor de andere dames de leuke bijeenkomst die – na een heerlijke maaltijd bij Il Tartufo – plaatsvond bij Deterd Mode. Anja heette iedereen van harte welkom en lichtte toe, hoe de avond er uit zou komen te zien. Demelza en Silke vertelden aan de hand van de 'before' foto's en de drie prachtige gestylde modellen wat ze op het gebied van haar, nagels en make-up hadden gedaan. Vervolgens werd het hele gezelschap in drie groepen verdeeld en kreeg elke groep een model toegewezen met de opdracht voor haar een casual en een sjieke/feestelijke outfit uit te zoeken. Deze outfits werden geshowd op de catwalk en toegelicht. Na de show was er de gelegenheid rustig rond te kijken onder het genot van een hapje en drankje. Het was een gezellige en geslaagde middag en avond met als afsluiter een leuke goodiebag voor iedereen.

Dit verslag is geschreven door Silke Slootheer.